Over ons

Vanaf maart 2020 zijn wij helaas minder actief geweest in ons vakgebied vanwege alle maatregelen die door overheden zijn opgelegd in de landen waar wij werkzaam zijn. Wij zitten natuurlijk niet stil en zijn een nieuwe samenwerking aangegaan onze partner Unanime Group. De voorlopige naam is: TopStijl - Unanime Group VoF. Onze slagkracht is hiermee vertienvoudigd, met lokaties in Parijs, Nice, Rome, Milan, Geneve en Brussel. Natuurlijk merken wij ook dat er een flinke afname is van travellers, zowel business als leisure. Vooralsnog zijn wij positief gestemd als deze groepen passagiers, zodra dit Europees weer mogelijk is, weer terugkomen. Met een aantal van onze loyale partners, hebben wij de afgelopen maanden projecten kunnen uitvoeren waarbij wij wederom het verschil konden maken. Wij hopen dat we snel gezamenlijk al onze activiteiten weer kunnen opstarten in Europa en doen waar onze teams zo goed in zijn: promotionele ondersteuning bij retailprojecten, evenementen, festivals..

 

TopStijl - Unanime Group VoF is en blijft actief op het gebied van promotionele sales support bij retailprojecten (drank, tabak, chocolade, cosmetica etc.) met als primair werkgebied taxfree (airports)-, crew-, militairy shops etc. in de Europa; fieldmarketing waarbij de B2C markt vaak aansluit op onze andere projecten; verkoopondersteuning bij kleinschalige, niet alledaagse bijzondere vastgoedprojecten; recruitement. Deze afdeling heeft een geheel eigen face to face stijl. Potentials kunnen worden gescout daar waar je ze niet verwacht. Communicatief, social skills, netwerk; onze scouters ontgaat weinig; hospitality. B2B of B2C waar wij onze toppers en uniek materiaal kunnen inzetten. Wij beschikken over Food- en Drank Vintage Trucks die wij op elk festival en event kunnen inzetten. Meerwaarde creeren door optimale gastvrijheid te bieden en zodoende het hart van onze klanten veroveren. Ons kantoor is gevestigd in Almere in de Randstad van Nederland en in Parijs, op luchthaven Charles de Gaulle.

 

Resultaatgerichte flexibele dienstverlening is ons specialisme. Optimale communicatie onze belangrijkste drive. Een team van professionals, die met hun achtergrond en ervaring, bij elk project het verschil maken. Voor- en achter de schermen. Naast ons vast team van sales experts, werken wij samen met flexibel inzetbare medewerkers (m/v), die wij per project opnieuw selekteren. Onze expertise maakt dat wij onderscheidend zijn. Geen doorsnee bureau. Wij hechten waarde aan kwaliteit, loyaliteit en integriteit van onze mensen. Echte mensen die hun vak én project serieus nemen. Onze klanttevredenheid is 100%.